Boldog Új Évet!

2011. január 1.

Boldog Új Évet kívánok minden kitartó olvasómnak, akik annak ellenére is be-be néznek, hogy semmi újat nem tettem fel! Remélem mindenkinek kellemesen teltek a karácsonyi ünnepek is!
A december valahogy nagyon rohanós lett. Most ide, aztán oda, még ezt is kéne, meg azt is kéne csinálni és olyan jó lenne, ha egy nap 48 órából állna...
Azért vaszilopita készült, természetesen a bevált recept alapján, mert az év utolsó napján nem szeretek kísérletezni új receptekkel.

Vasilopita

Kis Fahéj 7 hónapos lett december 21-én. Most már teljesen átalussza az éjszakát, ami azt jelenti, hogy este 10 és reggel 8 között "húzza a lóbőrt". Ennek azonban az az ára, hogy nappal iszonyú eleven. Fél pillanatra nem képes megállni, valamilyen testrészének mindig mozgásban kell lennie. Kedvence a tv és a légkondi távirányítója, ha ezeket megkaparinthatja akkor nagy a boldogság. Étvágyával nincs gond igazi gasztro gyerek, bár ha cukkinit főzök az ebédjébe, azt nem díjazza annyira. Az abszolút kedvenc a kekszes-mézes tejpép.  Megtámasztás nélkül már tud rövid ideig egyedül ülni, úgy, hogy a tenyerén támaszkodik. És imádja a tv-ben a gummy bear-es szalámireklámot, ha meghallja a zenét kezével lábával dobol és vigyorog. És ha minden igaz akkor holnap reggelre meglesz a 3. fogunk is, mert ma reggelre már ott volt egy pici lyuk az ínyén, ami estére már egész nagy lett, de még nem kocogott, szerintem holnap reggel már ott lesz a fogacska is.

DSC09203a

Read more...

ADATVÉDELEM

Recepjeim, fotóim, egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol nem közlik az egész írást, hanem csak annak első pár sorát és a folytatásért a blogomra kattint az olvasó.

Rendszeres olvasók

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP