tag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post1101669001519257575..comments2023-10-15T12:04:14.500+03:00Comments on fahéj és feta: SzilvalekvárViktoriahttp://www.blogger.com/profile/00241414079011576467noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post-75041346462514961952010-09-23T19:20:03.710+03:002010-09-23T19:20:03.710+03:00Alexandra,
hát engem semmivel se lehetne rávenni, ...Alexandra,<br />hát engem semmivel se lehetne rávenni, hogy valamit egy napig főzzek. Szerintem a férjem boldondnak is nézne, ha egy ilyen hadműveletbe fognék :D<br /><br />Zizi,<br />sajna itt még szeptemberben is nagyon meleg van, e miatt ezerszer meggondolom mielőtt beizzítom a sütőt nyáron<br /><br />Makrigialos,<br />tavaly nyáron feltettem egy sárgabaracklekvár receptet is, a befőzés címke alatt megtalálod ;)<br /><br />Ciripbogár,<br />én meg annak örülök, hogy elnyerte a tetszésedet<br /><br />A többieknek meg köszönöm a dícsérő szavakat :DDViktoriahttps://www.blogger.com/profile/00241414079011576467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post-26064046389183282742010-09-22T16:16:40.541+03:002010-09-22T16:16:40.541+03:00nagyszerű a blogod, örülök, hogy rátaláltam.nagyszerű a blogod, örülök, hogy rátaláltam.Ciripbogárhttps://www.blogger.com/profile/11530168658312008032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post-45616994788055412192010-09-10T17:55:24.138+03:002010-09-10T17:55:24.138+03:00Köszi, lekvárt szeretnék befőzni éppen, a dzsem fi...Köszi, lekvárt szeretnék befőzni éppen, a dzsem fix pedig itt ismeretlen, vagy csak rossz boltok vannak a közelünkben.<br />Viszont a barack eltevéssel nem tudom mi legyen, lévén itt az udvaron raknak tüzet, és úgy főzik, vicceskedtek velem, mikor mondtam, hogy mi hogyan főzzük be.:-)Timeahttps://www.blogger.com/profile/15033859729491203903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post-40534779154044203832010-09-09T23:06:31.196+03:002010-09-09T23:06:31.196+03:00Micsoda szép színe van!Micsoda szép színe van!Csibehttps://www.blogger.com/profile/09731112192558683720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post-77556559729850292802010-09-09T16:50:17.542+03:002010-09-09T16:50:17.542+03:00Pedig a sütőben sütős nagyon szuper! Jó érett szil...Pedig a sütőben sütős nagyon szuper! Jó érett szilva kell hozzá, így nem kell belerakni cukrot! Édes lesz, mint a méz, el se hiszed, hogy nincsen benne cukor és kevergetni sem kell. Hidd el, fincsi! :)Zizihttps://www.blogger.com/profile/05493557776919308546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post-9266802038932763462010-09-09T14:15:23.367+03:002010-09-09T14:15:23.367+03:00Mmmm, nagyon guszta :)Mmmm, nagyon guszta :)Amihttps://www.blogger.com/profile/10090788310885471061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post-6654830138116416342010-09-09T13:07:11.220+03:002010-09-09T13:07:11.220+03:00Idén én is főztem be szilvalekvárt, de cukor nélkü...Idén én is főztem be szilvalekvárt, de cukor nélkül és villanytűzhelyen. <br />Teflon fazékba tettem fel a kimagozott szilvát, és nagyon alacsony hőfokon főztem, amíg be nem sűrűsödött. Kb. egy napig főztem így és az elején csak ritkán kavartam meg, az utolsó egy órában meg egy kicsit sűrűbben, talán 10 percenként. Amikor már kezdett tényleg jól besűrűsödni, akkor le is fedtem, hogy ne köpködjön mindent tele.<br />Érdemes kipróbálni, mert a szilvának semmi nem kell, hogy sűrű és édes legyen.<br />Igaz, az eredmény nem lett ennyire szép piros :)Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/04471034917614637149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post-62499232572872940672010-09-09T12:01:13.588+03:002010-09-09T12:01:13.588+03:00Szia!
Én is majdnem így főztem, de Én cukor helyet...Szia!<br />Én is majdnem így főztem, de Én cukor helyett a dr.Oetker befőző cukrát használtam.Most hűlnek a dunsztban.Nellihttps://www.blogger.com/profile/02494869375382787063noreply@blogger.com