tag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post4497139726581388143..comments2023-10-15T12:04:14.500+03:00Comments on fahéj és feta: Sütőben sült feta - Φετα στο φουρνοViktoriahttp://www.blogger.com/profile/00241414079011576467noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post-3896330102430819482009-11-18T16:30:06.054+02:002009-11-18T16:30:06.054+02:00Szia Zs,
Hát tegnap én is így jártam, szétmorzsoló...Szia Zs,<br />Hát tegnap én is így jártam, szétmorzsolódott nekem is. De én most másik fajta fetát vettem, nem azt amit szoktam. <br />Amit most vettem alapvetően puhább és sülés nélkül is jobban morzsolódós fajta. Valószínűleg ez volt a baj, meg az, hogy ugyanannyi ideig sütöttem mint a keményebb fajtát. Ezt legközelebb kicsit kevesebb ideig fogom sütni, max 12-15 percig.<br />A fetát kb 1 cm vastagra szoktam szeletelni.Viktoriahttps://www.blogger.com/profile/00241414079011576467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6871785631615269601.post-87906567441976292032009-11-09T18:41:35.617+02:002009-11-09T18:41:35.617+02:00Kipróbáltam ezt a receptet, és valamiért szétmorzs...Kipróbáltam ezt a receptet, és valamiért szétmorzsálódott sülés közben a feta. Tudnál nekem segíteni, hogy mi lehet a baj? Elvileg igazi görög volt a sajt, persze ettől még lehet, hogy nem olyan volt, ami erre jó. Milyen vastag szeletekre kell vágni? Köszi.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/13630600834902287827noreply@blogger.com