Beba napló - Kis Fahéj 3 hónapos

2010. augusztus 22.

Mivel a kommentekben mindig kérdezitek, hogy van a család legkisebbje - ami nagyon jól esik és köszönjük szépen az érdeklődést - úgy döntöttem minden hónapban kaptok egy képet és helyzetjelentést, hogy hol is tartunk most. Bár ez főként egy gasztroblog (mostanában persze nem látszik rajta), de végülis havi egy bejegyzést miért ne lehetne a lányzónak szentelni, szerintem senki sem fog ezért rámpirítani.
Kis Fahéj tegnap lett 3 hónapos. A keresztségben majd a Marina Zoe nevet fogja kapni, de úgyis tudom, hogy a Kis Fahéj becenév az már örökre ráragadt :D .Az e havi mérések szerint 60 cm magasak vagyunk és 4650 gramm a súlyunk. Túlestünk a második oltásunkon is, mindenféle hőemelkedés és láz nélkül. Ami az oltás rovására írható, az talán az, hogy az oltás napján egész nap többet aludt a megszokottnál és este kicsit nyugtalan volt, bár ez lehetett az elviselhetetlenül meleg időjárás miatt is. Sajnos minket is utolért a hasfájás. Ezt orvosolandó anyum ma utánanéz a magyar patikában az édesköményteának, meg egy bizonyos homeopátiás golyócskának. Remélhetőleg ezek megoldják a vacsorakori hasfájós gondjainkat.
Már egyre jobban érdeklődik a játékok iránt, a kedvence az ágya fölötti zenélő forgó, meg a pihenőszéke felett lógó állatkák. Ezekhez egyébként imád beszélni és mosolyogni rájuk, meg próbálja őket a kezével ütögetni. Hason már egy hónapos korunk óta átfordítjuk a fejünket az egyik oldalról a másikra és vissza, illetve próbálkozunk a fejemeléssel-tartással is. Még nem jártunk nagy sikerrel, de nagyon próbálkozik :D.
Két hónapos kora óta a saját szobájában alszik. És olyan jó kislány, hogy szinte teljesen átalussza az éjszakát, ami azt jelenti, hogy 21-21.30-tól egészen hajnali 4-5.00 óráig alszik, ekkor eszik, majd visszaalszik még egy körre úgy 8-ig. Ennek ugyan az az ára, hogy nappal virgonckodik, de az legyen a legkevesebb inkább éjjel aludjon és nappal virgonckodjon, mint fordítva!
Folyt köv. egy hónap múlva!

I am 3 month old

15 megjegyzés:

Ms. Poppy írta...

Végre, végre! Elbűvölő a kisasszony.:)
Borzasztóan örülök, hogy jól vagytok, remélhetőleg a hasfájás is elmúlik majd a csodaszerektől.
Szerintem többet is írhatnál mini Fahéjról, de érthető, hogy szeretnéd megőrizni a blog gasztro jellegét. Már most várom a következő fotót!:P

mmama írta...

Kis Fahéj egy tünemény :-)
Írjál csak többször babázósat.

Delish írta...

Nagyon tunderi! es igazan kedves, hogy hagy titeket pihenni ejszaka :)

Hajni írta...

Olyan szép neve van:)Gyönyörű baba!

Moha írta...

Tüneményes a kicsi lány! Nagyon rendes dolog tőle, hogy átalussza az éjszakát:)

Thrini írta...

Nagyon szép baba!! És milyen ügyes, hogy már ilyen hosszúkat alszik! :)

mandy tarragon írta...

Nagyon szép kisbaba :)

Névtelen írta...

Nagyon édes azon a mérlegen össze gömbölyödve. :) Édes a baba fürdetős kép is.. Szerintem senki nem bánná ha többet írnál róla!! :)
L Niki

TeaMami írta...

Édes tündér! Xronia pola!

gripe watert próbáltátok? sok hasfájós kicsinek segít

http://bolthely.hu/arcanum/id/03297_GRIPE_WATER_hascsikaras_elleni_viz_150ml

Chef Viki írta...

Drága kis tündér :-)))

Kezedben a döntés, de biztos senki nem venné zokon a sűrűbb babahíreket :-)

Hasfájáshoz mielőbbi gyors megoldást!

Viktoria írta...

Ismèt köszönjük a sok aranyos kommentet.
A hasfàjàs mèg nem olyan gàzos, de egyik este elèggè odavolt szegèny. Majd meglàtjuk bevàlnak-e amiket anyum küld nekünk.
Majd meglàtjuk lehet lesz sürübben babàs íràs.

Judit írta...

Be jó,hogy írsz közben baba- híreket!Egy tünemény ez a baba!Írj csak nyugodtan gyakrabban a Kis Fahéjról!

egy pici írta...

Gyönyörű baba.

Dia írta...

Gratulálok! Csodás a kis tündér!

Névtelen írta...

simeticon, édes lányom, simeticon.
espumisan infancol.

ADATVÉDELEM

Recepjeim, fotóim, egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol nem közlik az egész írást, hanem csak annak első pár sorát és a folytatásért a blogomra kattint az olvasó.

Rendszeres olvasók

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP