Beba napló - Megvan ez első!!!!

2010. november 11.

Október 30-án reggel a szokásos ébredés utáni mosolykor fehérség villant a lányzó szájában. Egy átaludt éjszaka után az első foggal ébredt. 5 hónapos és 9 napos volt aznap. A jeles eseményt még aznap megörökítettem, de akkor még csak épphogy volt kint, így nem látszik olyan jól azon a képen. Ezen a main viszont már jól látható :D. És igen, jól látjátok, jelen képen éppen ordított. Nyugalmi állapotban lehetetlen a fogról képet készíteni, mert amint kinyitom a száját a nyelvét is kidugja, így az eltakarja a fogat.

DSC08792small

6 megjegyzés:

Ms. Poppy írta...

Milyen korán kibújt az első fogacskája! Hogy viselte? Nem lázasodott be?
Most aztán már nincs megállás, hamarosan jön a többi is, aztán meg jöhet a szilárdabb étek.:P

Csibe írta...

Édes kis picurka! Akkor hamarosan jön a párja is :)
Remélem nem viseli meg a csöppséget a fogzás!

Alexandra írta...

Ezen a képen úgy néz ki, hogy a mellette lévő is jön mindjárt.
Bizony, nő a csöppség, holnapután már futkározni fog :)

Viktoria írta...

Nem viselte meg különösebben. Azt leszámítva, hogy amit megkaparint a kezével azt rögtön a szájába tömi és rágja. Se láz se höemelkedés, se hasmenés, semmi nem volt. Söt átaludta az éjszakát és reggelre ott volt a foga!
Az biztos most már nincs megállás! Már látom magam elött ahogy totyog keksszel a kezében és az egész lakást elárasztja morzsával :D

Névtelen írta...

Nagyon hamar jött. Remélem nem fognak a kis fogai szuvasodni. Szerencsére ez csak népi hiedelem, tudományos alap nélkül. Örülök, hogy nem viseli meg. Bocs a kérdésért, de mi az a piros folt a szép kis arcán?

Viktoria írta...

Névtelen,
az a piros foltocska az egy ér anyajegy. Ami majd fokozatosan fel fog szívódni. De az se zavarna ha nem szívódna fel. Szívecske formája van;). Ez a szexepile.

ADATVÉDELEM

Recepjeim, fotóim, egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol nem közlik az egész írást, hanem csak annak első pár sorát és a folytatásért a blogomra kattint az olvasó.

Rendszeres olvasók

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP