Ajándékot hozott a postás :)

2009. április 8.

A görög posta, vagy inkább a szomszéd gyerekeknek köszönhetően (szeretik mások postai küldeményeit összeszedni, vagyis inkább eltüntetni) még csak ma kaptam meg azt az ajándékot amit majd 3 héttel ezelőtt egy barátnőm küldött nekem Magyarországról és a postás szerint már március 30-án itt volt, sőt többször is küldtek értesítőt is róla. Még szerencse, hogy ajánlottan jött a csomag, így rá tudtam kérdezni a postán a szám alapján. A csomag igen titokzatos volt, annyit tudtam csak róla, hogy egy nagyobb borítékot kell várnom, a tartamát azonban homály fedte.
Ma végre a kezembe vehettem a csomagot ami igen nehéznek és keménynek bizonyult. A ragasztást feltéptem, mert igencsak fúrta az oldalamat, hogy mi lehet benne. Először egy Kikás zacskó bújt elő, abba volt csomagolva az ajándék. Felbonottam a zacskót és Fűszeres Eszter, az egyik kedvenc gasztrobloggerem könyve bújt elő belőle. Már ekkor nagyon örültem, mivel titokban meg szerettem volna venni, de innen elég drágán mérik a könyvrendelést, mármint a szállítási költséget, így gondoltam várok amíg több könyvet szeretnék rendeli és majd egyben.

book collage

Szóval a barátnőm olvasott a gondolataimban. Kinyitottam a könyvet és egy boríték csúszott ki félig belőle. A borítéknál felnyitottam a könyvet és láttam, hogy kézírással valami üzenet van beleírva. Először azt gondoltam a barátnőm írta. Aztán elolvastam és elképedtem.
A barátnőm egy dedikált példánnyal lepett meg. És nem is akármilyen üzenet volt benne, hanem az április végi esküvőm(nk)re való gratuláció szerepelt benne. Teljesen oda voltam az örömtől, hogy egy ilyen plédányt kaptam, ami egyben nászajándék is.
Délután tüzesebben át is lapoztam a könyvet, ami nagyon tetszik és jópár receptet ki is néztem késöbbi kipróbálásra.
Ez úton is köszöm-köszönjük Eszternek és barátnőmnek, Krisztának a szép ajándékot és a jókívánságokat.

4 megjegyzés:

Fűszeres Eszter írta...

Akkor kommentben is gratulálok, eddig tartani kellett a számat! :-)
Sok boldogságot kívánok nektek!

Viktoria írta...

Köszönjük szépen a jókívánságot és a dedikációt :))! FF. és N.

Lindus írta...

Annyira örülök, hogy tényleg eltaláltam, mit is szeretnél! Eszternek, pedig innen is köszönöm a kedvességét, hogy lehetővé tette, ajándékom "létrejöttét". Nagyon nagyon sok boldogságot Nektek!

Viktoria írta...

Tényleg a gondolataimban olvastál :). Azt hiszem ha nem az autóban ültem volna amikor kibonottam akkor örömömben ugráltam volna.

ADATVÉDELEM

Recepjeim, fotóim, egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol nem közlik az egész írást, hanem csak annak első pár sorát és a folytatásért a blogomra kattint az olvasó.

Rendszeres olvasók

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP