Gyerekkor

2009. július 18.

Nem is olyan rég fényképeket rendezgettem és köztük találtam ezt a fényképet. Kb. 6-7 éves lehettem és emlékszem imádtam földből, sóderből, homokból, fűből és vízből "főzni".
Egyébként igen aktív voltam már kicsi koromtól a konyhában. Emlékszem, hogy hokedlin, vagy sámlin állva segítettem a pogácsák szaggatásában, vagy figyelemmel kísértem, talán segítettem is a mosogatásban.
A kertben volt egy nagy orgonabokor, ami tulajdonképpen két bokor volt ami egybeért ahogy hatalmasra nőttek. Az alattuk lévő üreges részben nagyon szerettem játszani. Ez az üreg volt a "lakás", ide sokszor beköltöztem a dundi babámmal (textil testű csecsemő baba) és órákat eljátszottam ott. A bokor mellett meg kialakítottam a saját "kertemet". Ide tényleg ültettem dolgogat, például epertövet csentem a nagyi kertjéből és pár napig kitartóan locsoltam is őket aztán felhagyott a kertészláz és kiszáradtak...

Me when I was a child

2 megjegyzés:

Vica írta...

Szia! Kukk be hozzám: http://gumimacik.blogspot.com/2009/07/mosolygok.html

szepyke írta...

:DDD
Szerintem mindenki főzött ilyesmiket, amiket leírtál, sőt én kaptam lisztet, grizt, mazsolát, tejet és abból csináltam "ételt" a babáimnak... Brrrr!

ADATVÉDELEM

Recepjeim, fotóim, egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol nem közlik az egész írást, hanem csak annak első pár sorát és a folytatásért a blogomra kattint az olvasó.

Rendszeres olvasók

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP