Esküvő miatt zárva....

2009. április 20.

Akik rendszeresen olvasnak azok észre vehették, hogy az elmúlt héten, vagy mondhatnám úgy, hogy ebben a hónapban nem igazán főztem-posztoltam. Sőt a szemfüles olvasó észrevehetett egy kis visszaszámláló szalagot is az oldalamon.
Mindezekből ki lehetett találni, hogy fel-alá rohangálunk a szombati esküvőnk miatt, főleg az elmúlt héten volt ez így, mivel a sok apróság több időt vesz el mint a nagyobbak. Az izgalom már van elég. A gyomrom összeszűkülve, alig bírok enni, ezért a főzés teljesen feleslegessé vált. A családom ma érkezik, így talán sikerül kicsit elterelenem a gondolataimat az izgalomról.
Mától úgy egy hétre "szabadságra" megyek, aztán igyekszem majd megint visszatérni a régi kerékvágásba immár feleségként. Amit lesznek képeink lesz egy kis beszámoló is.

Our invitation card - prosklisi mas

9 megjegyzés:

Limara írta...

Nagyon sok boldogságot, felejthetetlen esküvőt, mézesheteket kívánok nektek!:))

Ízbolygó írta...

Ó, csak semmi para! Aznap meg már tényleg ne, úgyis megy minden majd a maga útján!:-)))
Sok-sok boldogságban eltöltött évet kívánok Nektek!

Unknown írta...

Sok-sok boldogságot ;)

ribizli írta...

Másfél hónappal ezelőtti :) tapasztalatom alapján azt javaslom, írj egy órára-percre lebontott időtervet a szombati nap esküvő előtti részére, így nem lesz kapkodás, valamint pénteken már csak pihenjetek, és egymással foglalkozzatok. Én annyi "munkát" engedélyeztem, hogy péntek délután készítettem magunknak egy kis hidegtálat másnap reggelire, amit aztán a szépen terített asztal mellett, ráérősen fogyasztottunk el.
Sok boldog és békés évet kívánok Nektek!

Mirelle írta...

Nagyon sok boldogságot! ;)

jutka írta...

Nem tudom már, hogy kitől keveredtem ide hozzád, de nagyon szeretem olvasgatni a blogodat.
Gratulálok a házasságkötésetekhez és mint anyakönyvvezető azt mondom, hogy ne izgulj. Ezt a napot semmi nem rontja el!Olyan nem tud történni, ami fontosabb kettőtöknél, a többi csak sallang.

Palócprovence írta...

Nagyon sok boldogságot kívánok én is! :))

Viktoria írta...

Nagyon köszönjük mindenkinek a jókívánságokat :)))!
Igyekszünk lazítani és nem izgulni, de ez eddig még csak terv, megvalósítani még nem sikerül sajnos, majd talán szombaton a templomban már nyugodtak leszünk:).

erős ildikó írta...

Szeretettel kívánom Nektek a legjobbakat, és csodálatos, hosszú életet együtt!

ADATVÉDELEM

Recepjeim, fotóim, egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol nem közlik az egész írást, hanem csak annak első pár sorát és a folytatásért a blogomra kattint az olvasó.

Rendszeres olvasók

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP